30 Ekim 2012 Salı

Nzt 48


NZT48 Gerçekten Faydalı mıdır?

nzt 48 ile güne zinde başlayın. Etrafınızdakileri şaşırtın. Onlara kendinizi gösterin. %100 zeka gelişiminin yanında size aktif bir gün, başarılı bir hayat sunuyor. Bu şişede sizi saklayan yorgunluk, stres gibi olumsuz faktörleri bir kenara itiyor sizi yeni bir başlangıca davet ediyor. Her birini başka ilaçlardan alacağınız bu vitamin deposu tek bir takviyede.
Tok karnınıza bir adet alın güne atılın!

Ayrıca Kilo aldırmaz.
Dakikalarınız, saatleriniz, günleriniz sizin için çok önemli. Bunları yaşayamadan yıllarınızı geçirmeyin. Tadını çıkartın. Kendinizi yaşayın. Bırakın o size gücü versin siz keyfinize bakın. İyi bir gün için gereken her şey sizin için bir şişede. Zekanıza sınır koymayın. Düşüncelerinizi aşın. Nzt48 ile zekanıza sonsuz imkan tanıyın. İçinizde kendinizi ve düşüncelerinizi saklamayın. Bırakın nzt48 ile özgür kalsın!
Nzt48 in içindeki vitaminleri biliyor musun?
Peki bu vitaminler ne işe yarıyor?
A VİTAMİNİ: Bulgu ve endişeler: Görme yeteneğini korur, katarakt riskini azaltır.
B12 VİTAMİNİ: Sinir hücrelerini korur. Hafızayı güçlendirir.
B VİTAMİNİ: konsantrasyon, öğrenme, hafıza gücü ve bilinçsel performansta artış sağlarken, beyni strese karşı koruyor, fiziksel ve zihinsel sağlığı da olumlu etkiliyor.
C VİTAMİNİ: Katarakt ile meme ve mide gibi bazı kanser türlerine yakalanma riskini azaltır.
D VİTAMİNİ: Kalsiyumla birlikte alındığında kemik kırılmasına karşı korur. Yüksek dozda alındığında kolon, meme ve yumurtalık kanserini önlemeye yardımcı olur.
E VİTAMİNİ: Hücrelere zarar veren molekülleri etkisiz hale getirir. Prostat kanserine ve Alzheimer’a karşı korur.
bkz:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder