14 Aralık 2012 Cuma

NZT 48 EVitamini

    E vitamini, diğer bazı vitaminlerden farklı olarak yağda çözünen önemli bir antioksidandır. Yani toksik etkilere karşı insanı korur. NZT 48 kullanımının da en önemli etkisi zaten insani toksiklerden arındırmasıdır.
E vitamininin hücre zarlarında ve proteinlerde önemli bir antioksidan olduğu bilinmektedir. Yapılan tıbbi ve bilimsel araştırmalar, E vitamininin kalp rahatsızlıklarında ve bazı kanser türlerinde olumlu etkisi olduğunu ortaya koymuştur. Bunun yanı sıra kronik hastalık riskini de ciddi manada düşürdüğü bilinmektedir.  NZT 48 faydaları işte E vitamini eksikliğini de gidermesi bakımından hayatidir. Dolayısıyla böyle bir vitamin eksikliği yaşamamak için NZT 48 kullanmak çok doğru bir adım olacaktır.
   E vitamininin sağlığa yararları tıp literatürlerinde şu şekilde sıralanmaktadır: Hücrelerin oksidatif tahripten korunması… LDL'nin oksidasyondan korunması… Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi… Göz merceği, sinir dokusu, kan damarları, kıkırdak vb. özel dokuların oksidatif tahribinin azaltılması… HMG-CoA redüktaz enziminin inhibisyonu yoluyla kolesterol sentezinin azaltılması…
   Her biri çok hayati olan birçok etkiyi bünyesinde barındıran E vitamini eksikliği durumunda, yürümede zorluk, konuşamama, ilerleyen beden hareketleri bozukluğu gibi şiddetli nörolojik semptomlar rapor edilmiştir. Yağla yetersiz beslenmelerde nöromuskular bozukluklar 10-20 yıl sonra, çocuklarda yetersiz beslenmelerde belirtiler çok daha kısa sürede görülür. Vitamin E yetersizliğinin bağışıklık sistemi üzerinde etkili olduğu rapor edilmiştir.
   Vitamin molekülleri içinde en büyüğü olan E vitamini, tahıl, tahıl ürünleri, süt, süt ürünleri, kırmızı et, sebze ve yağlarda, tahıl embriyoları, küspeler ve yeşil yapraklı bitkilerde bulunur. En önemli kaynak tohum yağlarıdır (nebati yağlar). Ayrıca esmer ekmekte de bulunur. Ama en çok NZT 48 içinde bulunur ve bununla beraber onlarca vitamin ve mineral de NZT 48 içinde mevcuttur.
   NZT 48 kullanımı sadece E vitamini eksikliğini değil, insan vücudunun ihtiyaç duyduğu her şeyi yerli yerine koyan, tamamlayan bir etkendir. NZT 48 kullanarak beslenmeniz ne kadar yetersiz olursa olsun onu ikame edebilir ve dengesiz beslenmenin zararlarından kendinizi koruyabilirsiniz. Modern çağın hızlı hayatında sağlığınız açısından kendinize bir iyilik yapmak istiyorsanız siz de NZT 48 kullanmalısınız.
Hemen şimdi sipariş etmek için http://www.nzt48.com.tr/ adresini tıklayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder